Translate

5 Ocak 2012 Perşembe

raen masaj yağı no:mango


Raen yıllardır kişisel bakım ürünleri üzerine hizmet veren bir firma.Bitki ve meyveleri kullanarak ürettikleri doğal ürünlerle cildimizi korumaya ve güzelleştirmeye yarayan ürünler üretiyor.İçeriğinin ne olduğunu bilmediğimiz kozmetik ürünlere alternatif olarak tamamen bitkilerden elde ediliyor. Banyo sonrasında sadece bir kaç damla kullanıldığında cildi nemlendirmeye yetiyor. Düzenli kullanıldığında cildi beslediği için pürüzsüz bir görüntü oluşturuyor. Cilde esneklik kazandırıyor böylece çatlak oluşumuna engel oluyor. Hayatımızdaki stres, büyük şehirlerde trafikte geçirilen uzun saatler ve daha bir çok sebepten yorgun düşen vücudumuzu şımartmak için öyle çok büyük paralar harcayıp masaj salonlarına gitmeye gerek yok. Raen masaj yağı sayesinde evinizin konforunda negatif enerjiden kurtulup rahatlayabiliriz. Sağlıklı cildin ışıltısıyla pozitif enerji yükleniyorsunuz.Sadece birkaç dakika içinde gevşeyip rahatlıyorsunuz.Ayrıca ürünün içinde mango olduğu için kullanıldığında bu kokuyu duyuyorsunuz. Aşkın ve doğurganlığın sembolü mangonun hafif ve fresh kokusu bu yağı daha da vazgeçilmez yapıyor. Cildi besleyen nemlendiren yağlar içeriyor.Gramajı oldukça yüksek olduğu için bir defa aldığınızda uzun süre kullanabilirsiniz. 
Bu yağlara gelirsek
Fındık yağı: 
Fındıkyağı içinde çok zengin proteinler,e ve b vitamini bulunuyor. Cildi onarır ve yenilenmesini sağlar.Özellikle hamilelikten sonra yada hızlı kilo alıp vermeyle oluşan deformasyonları engeller hatta düzenli kullanımda daha önce oluşmuş çatlakları azaltır. 
Ayçiçekyağı:
İçinde a,e,k,b ve çok az bitkide olan d vitamini bulunur. Özellikle hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir.Cilde yumuşaklık ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
Tatlı bademyağı:
İçeriği e vitamini,mineraller ve proteinler açısından zengindir. Bütün cilt tiplerine uygun olan bu yağ yüksek oranda nemlendirme özelliğine sahiptir.
Daha detaylı bilgi yada bu ürünü satın almak isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Sadece satışla kalmayıp satış sonrası hizmette de oldukça iyi durumdalar. Herhangi bir konuda bilgi almak istediğinizde kısa sürede cevap veriyorlar.Kısacası ben çok memnunum :)
http://www.raen.com.tr/index.php?m1=urunler&m2=0&q=mango&pid=308

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder